Συνεντεύξεις

Διαταραχές στην πρόσληψη τροφής - Νευρική ανορεξία και βουλιμία

 Δείτε τη συνέντευξή μου στο High στην εκπομπή της Νατάσας Κρητικού, μιλάμε για τις διαταραχές πρόσληψης τροφής. Χρήσιμες συμβουλές για να νιώθετε όμορφα με το σώμα σας και τον εαυτό σας.

Χρήσιμες τεχνικές διαχείρισης του στρες

 Δείτε τη συνέντευξή μου στο High στην εκπομπή της Νατάσας Κρητικού, μιλάμε για το στρες και πως μπορούμε να το διαχειριστούμε. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν χρήσιμες τεχνικές για τη διαχείριση του στρες.

Απιστία

 Δείτε τη συνέντευξή μου στο High στην εκπομπή της Νατάσας Κρητικού, μιλάμε για την απιστία, την συγχώρεση και αν μπορούμε να το ξεπεράσουμε και να υπάρχει σχέση μετά από αυτήν.

Κοινωνική Φοβία - Αγοραφοβία

 Δείτε τη συνέντευξή μου στο High στην εκπομπή της Νατάσας Κρητικού, μιλάμε για εξωφαρμακευτικούς τρόπους αντιμετώπισης της αγοραφοβίας.

Καλέστε μας μέσω Skype

Ξεκινήστε σήμερα την Online Ψυχολογική Υποστήριξη! Πατώντας το κουμπί Skype, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τον λογαριασμό Skype της ψυχολόγου Ασπασίας Πίζγα (aspa.pizga) και να πραγματοποιήσετε τη συνεδρία σας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε το μήνυμα σας πατώντας την επιλογή "Chat".

Προσφορές

Τεστ Άγχους

relationships

Νιώθετε ότι το άγχος σας κυριεύει και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας; 

Κάντε το τεστ για να προσδιορίσετε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα του άγχους σας, έτσι ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας 

Κάντε το τεστ εδώ!