Επιστημονική Ομάδα

Ασπασία Πίζγα

 Ψυχολόγος

Η Ασπασία Πίζγα είναι υποψήφια Διδάκτωρ Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στον τομέα της Κοινωνικής Ψυχολογίας. Αποφοίτησε από το τμήμα ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνέχισε τις σπουδές της πραγματοποιώντας μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή με θέμα τον Έλεγχο του Στρες και την Προαγωγή της Υγείας όπου και εκπαιδεύτηκε σε επιστημονικές τεχνικές διαχείρισης του στρες και των ψυχοσωματικών δυσκολιών.

Στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας κατασκέυασε το πρώτο Ελληνικό ερωτηματολόγιο μέτρησης του ιστορικού τιμωρίας και όπως προέκυψε από έρευνα όπου διεξήγαγε η τιμωρία σχετίζεται με την εμφάνιση ψυχωσικών στοιχείων σε υγιή πληθυσμό.  Στη συνέχεια διεξήγαγε έρευνα για την ανίχνευση συμπτωμάτων δυσμορφικής διαταραχής σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε αισθητικές  επεμβάσεις  και ανέλαβε τη διαχείριση του άγχους ατόμων με προβλήματα υγείας και συναισθηματικές δυσκολίες.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Ψυχοπαθολογία του βρέφους, του παιδιού και του εφήβου στο Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Εκπαιδευτική ψυχολογία στο Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα...

Ανέστης Γανίτης

 Ειδικός Παθολόγος

Ο Ανέστης Γανίτης αποφοίτησε από Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη Σχολή Επιστημών Υγείας και συγκεκριμένα στο τμήμα Ιατρικής και έλαβε το 2008 την άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος. Ξεκίνησε να ειδικεύεται στην Παθολογία στη Γερμανία και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, λαμβάνοντας επιτυχώς τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας της Παθολογίας.

Από το 2015 αποτελεί υποψήφιος διδάκτωρ παθολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στον τομέα του Σακχαρώδη Διαβήτη, εκπονώντας καινοτόμο πείραμα.

Περισσότερα...

Κλεοπάτρα Πυραλή

 Ειδική παιδαγωγός (εξωτερικός συνεργάτης)

Η Κλεοπάτρα Πυραλή σπούδασε Φιλοσοφία - Παιδαγωγική και Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος master Ειδικής αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εξειδικεύτηκε στην εκπαίδευση ατόμων με αυτισμό και στις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές παρακολουθώντας το ετήσιο πανεπιστημιακό σεμινάριο της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με τίτλο : «Εφαρμογές του Συμπεριφοριστικού μοντέλου στην εκπαίδευση των ατόμων με ειδικές ανάγκες, με έμφαση στις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές» και έλαβε και διετή εκπαίδευση στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς παρακολουθώντας το σεμινάριο με τίτλο: «Φάσμα των διαταραχών του αυτισμού και θεραπευτική προσέγγιση της Εφαρμοσμένης Ανάλυσης της Συμπεριφοράς».

Περισσότερα...

Καλέστε μας μέσω Skype

Ξεκινήστε σήμερα την Online Ψυχολογική Υποστήριξη! Πατώντας το κουμπί Skype, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τον λογαριασμό Skype της ψυχολόγου Ασπασίας Πίζγα (aspa.pizga) και να πραγματοποιήσετε τη συνεδρία σας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε το μήνυμα σας πατώντας την επιλογή "Chat".

Προσφορές

Τεστ Άγχους

relationships

Νιώθετε ότι το άγχος σας κυριεύει και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας; 

Κάντε το τεστ για να προσδιορίσετε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα του άγχους σας, έτσι ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας 

Κάντε το τεστ εδώ!