Νέα

Προσφορά για Ομοιοπαθητική και Ψυχολογική θεραπεία

Να ξεκινήσω Ομοιοπαθητική ή να κάνω ψυχολογική θεραπεία;

 

Τα δυο αυτά ολιστικά θεραπευτικά συστήματα, συνεργάζονται αρμονικά προς την αυτοθεραπευτική ικανότητα του ανθρώπου. Και οι δυο θεραπευτικές προσεγγίσεις εστιάζουν στη ψυχοδιανοητική πραγματικότητα. Σαν ολιστικά συστήματα, η ομοιοπαθητική και η ψυχολογία, αντιμετωπίζουν τον ασθενή ως μία ολοκληρωμένη οντότητα.

Τώρα μπορείς να συνδυάσεις και τα δυο σε προνομιακό κόστος! Αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, η διεπιστημονική ομάδα του No more stress, σας προσφέρει τη δυνατότητα να σας ενημερώσει σχετικά!

Η ψυχολογική υποστήριξη, μας βοηθά να αναπτύξουμε μια θετική στάση ζωής, να αντιμετωπίσουμε το άγχος και τις συναισθηματικές δυσκολίες, χρησιμοποιώντας την πιο αποτελεσματική προσέγγιση που είναι η γνωστικοσυμπεριφορική, με εκπαίδευση σε τεχνικές διαχείρισης, όπως ο καθοδηγούμενος οραματισμός, η αυτογενής εκπαίδευση, η προοδευτική μυϊκή χαλάρωση και η μέθοδος συναισθηματικής απελευθέρωσης.

Η ομοιοπαθητική αντιμετωπίζει το κάθε άτομο ως μοναδικό, με στόχο να διεγείρει την δική του φυσική ικανότητα ίασης. Ο ομοιοπαθητικός επιλέγει το πιο κατάλληλο θεραπευτικό μέσο για τον ασθενή με βάση τα εξατομικευμένα και ιδιοσυγκρασιακά συμπτώματα του, καθώς και το προσωπικό του επίπεδο υγείας. Η ομοιοπαθητική θεραπεία λειτουργεί με τις θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος για να φέρει υγεία και ευεξία. Αντιμετωπίζει το άτομο εξατομικευμένα και όχι ως μια συλλογή από ετικέτες ασθενειών. Θεραπεύει όλα τα συμπτώματά σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής ενός ανθρώπου - νοητικά, συναισθηματικά, ψυχικά και σωματικά. Προσπαθεί να εντοπίσει τις αφορμές και να θεραπεύσει τις αιτίες που υποβόσκουν. Ο ασθενής που συνδυάζει θεραπευτικά αυτά τα δυο συστήματα, μπορεί να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα και μόνο όφελος μπορεί να αποκομίσει.

Εκπτώση 15% όταν θα συνδυαστούν μαζί και οι δυο θεραπείες!


Τηλ. Επικοινωνίας και για ραντεβού 6942065062

 

Την Ομοιοπαθητική ασκεί ο Ομοιοπαθητικός Κωνσταντίνος Τσαλίκης και τη ψυχολογική θεραπεία η Ψυχολόγος MSc Πίζγα Ασπασία

Eκπαιδευτική ημερίδα για την Κυκλοφοριακή Αγωγή στη Χαλκίδα

 

Παρουσίαση προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» από τις Ασπασία Πίζγα, Εκπαιδευτικό - Ψυχολόγο και Αικατερίνη Δρανδάκη, Εκπαιδευτικό- Κοινωνιολόγο.

Επίτιμη καλεσμένη και ομιλήτρια: Πρόεδρος Δ.Σ. Ι.Ο.ΑΣ. "Πάνος Μυλωνάς" Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά.

Μέσα από τις σημαντικές και ποιοτικές παρουσιάσεις των εισηγητών αναπτύχθηκαν πολλές πλευρές του θέματος που αφορά το παιδί ως πεζό, ως επιβάτη και ως οδηγό ποδηλάτου και προτάθηκαν διδακτικές προσεγγίσεις για την ευαισθητοποίηση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων στα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Διαβάστε Περισσότερα...

 

Ειδικές τιμές

Χαμηλό κόστος υπηρεσιών για όλους και ειδικές τιμές για όλους. Καλέστε να ενημερωθείτε στο 6942065062

 

 

Καλέστε μας μέσω Skype

Ξεκινήστε σήμερα την Online Ψυχολογική Υποστήριξη! Πατώντας το κουμπί Skype, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τον λογαριασμό Skype της ψυχολόγου Ασπασίας Πίζγα (aspa.pizga) και να πραγματοποιήσετε τη συνεδρία σας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε το μήνυμα σας πατώντας την επιλογή "Chat".

Προσφορές

Τεστ Άγχους

relationships

Νιώθετε ότι το άγχος σας κυριεύει και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας; 

Κάντε το τεστ για να προσδιορίσετε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα του άγχους σας, έτσι ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας 

Κάντε το τεστ εδώ!