Νέα - Εκδηλώσεις

Βάλτε στη ζωή σας τα φυσικά "αντικαταθλιπτικά"

 Η σεροτονίνη είναι μία από τις πιο βασικές χημικές ουσίες του νευρικού μας συστήματος, καθορίζοντας τη διάθεσή μας, την ποιότητα του ύπνου και τη συναισθηματική μας σταθερότητα. Βασικό δομικό της λίθο αποτελεί το αμινοξύ τρυπτοφάνη. Τροφές πλούσιες σε τρυπτοφάνη έχουν οι μπανάνες, τα ζυμαρικά, το ψωμί, ο σολομός το σκουμπρί και η σαρδέλα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τεχνική δημιουργικού τρόπου έκφρασης θυμού για παιδιά 4-8 ετών και για γονείς

Το θυμωμένο μπαλόνι!

Πάρτε δύο μπαλόνια και φουσκώστε τα λίγο. Στη συνέχεια εξηγήστε στο παιδί ότι το μπαλόνι είναι το σώμα και ο αέρας που μπαίνει μέσα είναι ο θυμός. Φουσκώστε τα μπαλόνια μέχρι να μη χωράει άλλο αέρα.. όπως ένας άνθρωπος που έχει γεμίσει έννοιες και προβλήματα και θυμό..

Διαβάστε περισσότερα...

Εντερική Υγεία = Ψυχική Υγεία

Όλες οι πρόσφατες έρευνες συμφωνούν ότι η υγεία του εντέρου επηρεάζει άμεσα τη Ψυχική μας Υγεία. Αλλαγές στη μικροβιολογική χλωρίδα του εντέρου έχουν συσχετιστεί με διαταραχές της συμπεριφοράς, αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη και ατονία. Η εντερική χλωρίδα χαλάει κυρίως από κακή διατροφή, τη λήψη πολλών αντιβιοτικών, από ιούς και σύνδρομα του εντέρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Η επίδραση των τεχνικών χαλάρωσης στο στρες των γυναικών με αισθητικές επεμβάσεις

Οι τεχνικές διαχείρισης του στρες μπορούν να αποτελέσουν μέρος της καθημερινής κλινικής πράξης και κατά συνέπεια να ωφελήσουν περαιτέρω γυναίκες με αντιλαμβανόμενη δυσμορφία σώματος.

Διαβάστε περισσότερα...

Προσφορά για Ομοιοπαθητική και Ψυχολογική θεραπεία

Να ξεκινήσω Ομοιοπαθητική ή να κάνω ψυχολογική θεραπεία;

 

Τα δυο αυτά ολιστικά θεραπευτικά συστήματα, συνεργάζονται αρμονικά προς την αυτοθεραπευτική ικανότητα του ανθρώπου. Και οι δυο θεραπευτικές προσεγγίσεις εστιάζουν στη ψυχοδιανοητική πραγματικότητα. Σαν ολιστικά συστήματα, η ομοιοπαθητική και η ψυχολογία, αντιμετωπίζουν τον ασθενή ως μία ολοκληρωμένη οντότητα.

Τώρα μπορείς να συνδυάσεις και τα δυο σε προνομιακό κόστος! Αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, η διεπιστημονική ομάδα του No more stress, σας προσφέρει τη δυνατότητα να σας ενημερώσει σχετικά!

Η ψυχολογική υποστήριξη, μας βοηθά να αναπτύξουμε μια θετική στάση ζωής, να αντιμετωπίσουμε το άγχος και τις συναισθηματικές δυσκολίες, χρησιμοποιώντας την πιο αποτελεσματική προσέγγιση που είναι η γνωστικοσυμπεριφορική, με εκπαίδευση σε τεχνικές διαχείρισης, όπως ο καθοδηγούμενος οραματισμός, η αυτογενής εκπαίδευση, η προοδευτική μυϊκή χαλάρωση και η μέθοδος συναισθηματικής απελευθέρωσης.

Η ομοιοπαθητική αντιμετωπίζει το κάθε άτομο ως μοναδικό, με στόχο να διεγείρει την δική του φυσική ικανότητα ίασης. Ο ομοιοπαθητικός επιλέγει το πιο κατάλληλο θεραπευτικό μέσο για τον ασθενή με βάση τα εξατομικευμένα και ιδιοσυγκρασιακά συμπτώματα του, καθώς και το προσωπικό του επίπεδο υγείας. Η ομοιοπαθητική θεραπεία λειτουργεί με τις θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος για να φέρει υγεία και ευεξία. Αντιμετωπίζει το άτομο εξατομικευμένα και όχι ως μια συλλογή από ετικέτες ασθενειών. Θεραπεύει όλα τα συμπτώματά σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής ενός ανθρώπου - νοητικά, συναισθηματικά, ψυχικά και σωματικά. Προσπαθεί να εντοπίσει τις αφορμές και να θεραπεύσει τις αιτίες που υποβόσκουν. Ο ασθενής που συνδυάζει θεραπευτικά αυτά τα δυο συστήματα, μπορεί να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα και μόνο όφελος μπορεί να αποκομίσει.

Εκπτώση 15% όταν θα συνδυαστούν μαζί και οι δυο θεραπείες!


Τηλ. Επικοινωνίας και για ραντεβού 6942065062

 

Την Ομοιοπαθητική ασκεί ο Ομοιοπαθητικός Κωνσταντίνος Τσαλίκης και τη ψυχολογική θεραπεία η Ψυχολόγος MSc Πίζγα Ασπασία

Καλέστε μας μέσω Skype

Ξεκινήστε σήμερα την Online Ψυχολογική Υποστήριξη! Πατώντας το κουμπί Skype, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τον λογαριασμό Skype της ψυχολόγου Ασπασίας Πίζγα (aspa.pizga) και να πραγματοποιήσετε τη συνεδρία σας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε το μήνυμα σας πατώντας την επιλογή "Chat".

Προσφορές

Τεστ Άγχους

relationships

Νιώθετε ότι το άγχος σας κυριεύει και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας; 

Κάντε το τεστ για να προσδιορίσετε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα του άγχους σας, έτσι ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας 

Κάντε το τεστ εδώ!