Ψυχοθεραπεία μέσω Skype

SkypeΓια εσάς που θέλετε αλλά δυσκολεύεστε να μας επισκεφθείτε…

Online Ψυχολογική Υποστήριξη

Για να εκμηδενίσουμε κάθε παράγοντα- πρόβλημα που σας κάνει να διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας, δημιουργήσαμε για εσάς την online θεραπευτική συνεδρία ή αλλιώς την ψυχοθεραπεία μέσω Skype.

Το Γραφείο No More Stress αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, παρέχει τη δυνατότητα να πάρετε μέρος σε θεραπευτική συνεδρία μέσω Skype που είτε λόγω δυσκολιών (πχ. εγκυμοσύνη, ασθένεια, κινητικά προβλήματα), είτε γιατί το ίδιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε (πχ. κοινωνική φοβία) δε βοηθά να παρευρίσκεστε σε πραγματική συνεδρία in vivo . Ακόμα, η εν λόγω υπηρεσία παρέχεται σε άτομα που μένουν σε περιοχές απομακρυσμένες από το Γραφείο μας και δε μπορούν να μας επισκεφθούν από κοντά.

Μηδενίζοντας, λοιπόν, τις αποστάσεις κι εξαφανίζοντας τη δυσκολία της μετακίνησης, ο θεραπευόμενος έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το θεραπευτή και να ξεκινήσει οποιαδήποτε θεραπευτική διαδικασία κρίνεται για τον ίδιο αναγκαία, χωρίς να αμφιβάλλει για την ποιότητα της παροχής. Πιο συγκεκριμένα, έρευνες έχουν δείξει ότι οι συνεδρίες μέσω Skype είναι εξίσου αποτελεσματικές και ποιοτικές με τις ψυχοθεραπείες από κοντά. Αν και υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι πρώτες τουλάχιστον συνεδρίες είναι απαραίτητο να γίνονται από κοντά, ωστόσο οι περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν το ίδιο αποτελεσματικά κι από απόσταση.

Ρωτήστε μας κι ενημερωθείτε για τις χαμηλές τιμές των υπηρεσιών μας!

 

 

Καλέστε μας μέσω Skype

Ξεκινήστε σήμερα την Online Ψυχολογική Υποστήριξη! Πατώντας το κουμπί Skype, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τον λογαριασμό Skype της ψυχολόγου Ασπασίας Πίζγα (aspa.pizga) και να πραγματοποιήσετε τη συνεδρία σας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε το μήνυμα σας πατώντας την επιλογή "Chat".

Προσφορές

Τεστ Άγχους

relationships

Νιώθετε ότι το άγχος σας κυριεύει και επηρεάζει αρνητικά τη ζωή σας; 

Κάντε το τεστ για να προσδιορίσετε εύκολα και άμεσα τα επίπεδα του άγχους σας, έτσι ώστε να ξέρετε αν χρειάζεται να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας 

Κάντε το τεστ εδώ!